torstai 2. huhtikuuta 2015

Canvivan lempiladattavat osa 1: genetiikka (TS3)


Esittelen teille nyt jotain CC:tä, josta pidän. Listaus on epätäydellinen eikä siis sisällä kaikkea ihanaa lataamaani. Ehkä siitä kuitenkin on joillekin teistä hyötyä.

Sain sitten jonkin kumman inspiraation kuvatessani, joten varautukaa näkemaan tekotaiteellisia screenshotteja alusvaatteisillaan olevista simeistä...

Anatomia

Varpaat. Aivan ehdoton mod, suorittelen lämpimästi kaikille. Ainut huono puoli siinä on se, että se tekee kaikista sukista varvassukkia.


Eroon burritoista, eli vauvalle jalat. (Vaatii MasterControllerin.)

Miesten sukupuolielimet (K18). Kun olin ladannut sensuurinpoistohackin, alkoi tuntua hämmentävältä, ettei suihkussa käyvien miesten jalkovälissä ollut mitään. Siksi tämäkin oli ladattava.
Ihot ja yksityiskohdat

Rock the Sims Italyn ihot. Sivusto on rasittava adfly-hirvitys, mutta ihot näyttävät hyviltä.

Nika V.:n ihot.

Osa Tifan ihoista on ihan kivoja.

You are real. Tämä muuttaa ihon normaalikarttaa eli lisää yksityiskohtia ihoon. Tämä on minulle ja monille muille juuri se mod, joista ei missään nimessä haluta luopua. Se parantaa simien ulkonäköä todella paljon. Kyseessä ei siis ole iho, vaan sen kanssa voi käyttää mitä ihoa haluaa.
Silmät


Kuten kerroin aiemmin, poistin korvaavat silmät, koska ne eivät olleet yhteensopivat ripsien poistomodin kanssa. En ole vielä jaksanut päättää, mitkä lataan tilalle. Käytän joka tapauksessa simeilläni piilolinssejä, joten valinnan kanssa ei ole kova kiire.

Piilolinssejä käytän esimerkiksi Tifalta, mutta latailen myös satunnaisista simblereistä vastaan tulevia silmiä, esim. nämä ja nämä.
Sliderit

Kasvosliderit. Minulla on slidereita vaikka kuinka paljon, mutta nämä nämä taitavat olla tärkeimmät. Slidereista on paljon hyötyä erinäköisten simien luomisessa. Niitä varten kannattaa olla ladattuna MasterController ja Integration, jotta ne varmasti näkyvät.

Pituussider. Kaikki ihmiset nyt vain eivät ole samanpituisia, enkä halua, että siminikään ovat. 
Tämä slider tosin hankaloittaa jonkin verran lavastamista, koska kaikki poset tai animaatiot eivät näytä hyviltä (esim. eripituisten simien suutelu). En silti olisi ilman.
Muuta hyödyllistä (ei-genetiikkaa)

Zoom-In CaS Cameran avulla pääsee lähemmäs simin kasvoja siminluonnissa. Tästä on hyötyä ainakin niille, jotka käyttävät S-Clubin ripsiä. Ne nimittäin pitää asettaa sliderien avulla oikealle paikalle, mikä on hankalaa, ellei simiä näe läheltä.

Lisäksi käytän HQ-modia, joka siis parantaa grafiikoita. Kyseessä ei tavallinen ladattava, ja se saattaa aiheuttaa näytönohjaimen ylikuumenemista. Se voi siis periaatteessa rikkoa näyttiksen, vaikka en olekaan koskaan kuullut, että näin olisi käynyt kenellekään. Sitä ei suositella käytettäväksi tavallisen pelaamisen aikana vaan pelkästään kuvien ottoon. (Minulla tosin on sen verran hyvä näyttis, ettei minun tarvitse ottaa HQ-modia koskaan pois.) 
Älä lataa, ellet tiedä, mitä teet.

15 kommenttia:

  1. Oooh kiitos paljon tästä! Ehdottomasti ainakin varpaat menee ladattavaksi, samoin ihon luomet! Tuo CAS:in zoom kuulostaa kanssa tosi hyödylliseltä. Jaa ehkä voisin vielä kasvosliderinkin ladata. HQ- modi olisi ihana, mutta en ihan läppärille uskalla ladata. :D

    Ja mulla muuten kanssa sama tuon sensuurinpoistahackin kanssa. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin ja se piti vielä sanoa, että nuo Vasillan pisamat ei vie oikeaan paikkaan, vaan bloggerin hallintapaneeliin.

      Poista
    2. Kiva, jos tästä postauksesta oli hyötyä :)
      Ja kiitos, että mainitsit tosta linkistä. Korjaankin sen saman tien.

      Poista
    3. Pohdin aikani ja nyt piti tulla kysymään, että mikä tuo seinä&lattia on joka heijastaa tollalailla takaisin? :D

      Poista
    4. Lattia on matto, jonka voi ladata täältä: http://modthesims.info/d/431661
      Tossa kuvassa, jossa seinä heijastaa, kyseessä on oikeasti sama matto, olen vain kääntänyt kameraa 90 astetta.

      Poista
  2. Mulla onkin suurin osa noista jotka näytit. Mutta oon vasta alkanut lataamaan piilareita, joten kiva että näytit mistä sä lataat piilareita :D

    Sun kuvat on niin hyvälaatuisia, että käytät varmaan tuota 3x HQ:ta? :D Mietin vaan, kun mä oon saamassa synttärilahjaksi uuden näytönohjaimen, niin lataan varmaan sitten myös tuon 3x HQ:n (nyt on 2x HQ S-Clubilta) :D Mun nykyinen näyttis on hyvä ja toimiva, mutta olis kyl kiva omistaa se kaikkein paras Simsille... ja Assassin's Creedille XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla itse asiassa ei oo 3x vaan muistaakseni 2x (mä en käytä S-Clubin vaan simsl3gaciesin HQ-modia, joka poistaa myös huonekalujen hohteen). Jostain syystä toi 3x on mulle liikaa, se ei toimi. Poikakaverin mielestä se ei välttämättä johdu meidän näyttiksestä vaan jostain muusta. Noi mun kuvat on noin tarkkoja myös siksi, että parannan niitä kevyesti GIMPillä.

      Poista
    2. Aijaa :D Mä kyllä käyttäisin mielelläni simsl3gaciesin HQ-modia (käytin vanhan näyttiksen kanssa siltä välillä niitä kevyempiä versioita), mutta nyt, kun sillä on ladatut yksityisiä ja siihen pitää ottaa yhteyttä saadakseen jokin ladattu, en uskalla laittaa sille viestiä D:

      GIMPiä en itse osaa käyttää, ja Photarillakin osaan tehdä vaan bannereita. Teen itse parannukset kuviin PhotoScapella :D

      Poista
    3. No voi pahus. Muistankin nyt lukeneeni jostain, että simsl3gacies poisti linkit ladattaviinsa. S-Clubin sivutkaan eivät tosin enää toimi ja #aWt:n ladattavat on poistettu Mediafiresta, joten HQ-modia ei oikein meinaa saada mistään. Mälsää.

      Poista
    4. Mun on nyt pakko kertoo sullekkin, eli For Colored Sims -niminen Simblr on jakanut itsetekemänsä HQ -modin! :D S-Clubin mod aiheutti joskus tekstuuriongelmia ja semmoisia joten aloin etsiä vaihtoehtoista. Tän kanssa niitä ei ole enää ollut ♥

      Eli tämä, ignooraa tuo tissit paljaana oleva sim ja rullaa sivua alaspäin niin pääset katsomaan Simblriä :D http://forcoloredsims.tumblr.com/post/87027298481/click-pictures-for-hi-res-so-i-have-something

      Ja etsitkö vielä niitä korvaavia silmiä? Nimittäin mä kokeilin varmaan kymmentä BrntWafflesin silmäparia, FairSteadSimsin silmiä, MoonSkin93:n silmiä, mutta kaikissa ilmeni sama ongelma - ripset eivät väistyneet D: Mutta nyt viimein löysin silmät, jotka eivät ehkä ole ihan sitä ulkonäöltään, mitä etsin mutta kyllä ne EA:n silmät voittaa. :D Kyseiset silmät siis poistavat EA:n ripset (rarissa on sekä ripset poistava versio että ripset jättävä versio), etkä tarvitse sitä ripsienpoistomodia. Eli http://pyxiidis.tumblr.com/post/99263820416/from-the-stars-a-grab-bag-of-eyes-by-pyxis

      (Laiska minä kun en jaksa laittaa noita linkkejä klikattaviksi :D)

      Poista
    5. Jeeee, kiitos paljon! :)
      Anteeksi, etten ole kommentoinut sun (enkä muiden) blogeihin vähään aikaan. Oon tällä hetkellä ihan loppu kaikkien kouluhommien, järjestöjuttujen ja työhakemusten takia enkä oo jaksanu lukea/kommentoida muiden postauksia. Tuun kommentoimaan kunhan jaksan. :)

      Poista
  3. Kiitos kun teit tämän postauksen. Kaikki ladatut näyttivät niin hyviltä että heti kun aikaa riittää niin lataan suurimman osan. Mulla olis pari kysymystä:
    Mikä hackia käytät antamaan lisäpaikkoja slidereille? (En halua asennettuani nuita kasvoslidereita huomata joidenki muiden puuttuvan)
    Mikä iho simeilläsi on kuvissa käytössä?
    Mitä korvaavaa ihoa käytät?
    Olisi kiva jos tekisit latauslistan kun itse olen surkea löytämään kivoja ladattuja :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän MasterControlleria antamaan slidereille lisäpaikkoja.
      Kaikilla simeillä taitaa olla tämä iho: http://rock-the-sims-italy.blogspot.fi/2014/03/la-mia-prima-skin-matter-of-skin.html

      Käytän niin kamalaa korvaavaa ihoa, etten suosittele sitä kenellekään. Siinä on esimerkiksi jotkin rajaukset silmissä, jotka näyttävät siltä, että ne on vedetty tärisevällä kädellä. Mun oli tarkoitus vaihtaa korvaava iho jo kesällä, mutta unohdin tehdä sen ennen, kuin aloin kuvata tarinaani. Ihon vaihtaminen muuttaa simien ulkonäköä niin paljon, että vaihdan sen vasta, kun tarinani on valmis. Yhdelläkään tässä blogissa näkyneellä similläni ei ole ollut korvaavaa ihoa.

      Kiitos kommentistasi! :)

      Poista
    2. Tarkennuksena vielä noihin slidereihin: MasterControllerin Integration pitää myös olla asennettuna. http://nraas.wikispaces.com/MasterController+Integration+Phase+Twelve

      Poista
  4. Ui, jos joskus opin kunnolla lataamaan, täytyypi ottaa käyttöön. Varsinkin toi You are real - modi alko kiinnostaa paljon. :p Toimiiko toi siis kaikilla ihoilla, jopa EA:n omilla?

    VastaaPoista