tiistai 17. maaliskuuta 2015

Väänsin naamoja


Olin kuvaamassa tarinaani, kun joidenkin henkilöiden ulkonäkö alkoi ärsyttää minua suunnattomasti. Tuli kova halu tehdä uusia simejä.

Olen mielestäni kehittynyt siminluonnissa viimeisen puolen vuoden aikana (tai ainakin makuni on kehittynyt) enkä enää jaksa katsella rumia, puoli vuotta vanhoja simejä. Olen tosin jo sellaisessa vaiheessa tarinani kanssa, etten voi aloittaa kuvaamista alusta uusilla simeillä. Nämä tyypit eivät siis ole tarinassani, ellen anna heille joitain sivurooleja viimeisistä osista.

Olen tähän silmälasipäiseen herraan erityisen tyytyväinen.
Minä: "Kato miten komeen simin mä tein katokatokato!"
Avopuoliso: "Sillä on suu raollaan kuin pornotähdellä."
Minä: -___-
Tämä tyttö syntyi, kun aloin muokata jotain Bridgeportin valmissimiä [tätä]. (En voi sietää Bridgeportin asukkaiden lautasen kokoisia silmiä ja jättitissejä. Ne ovat ihan järkyttäviä! Joka ikinen vastaan tuleva townie on pakko viedä CASiin korjattavaksi. Mitä siellä Sims-studioilla on oikein ajateltu, kun niitä simejä on tehty?)
Lopputulos on mielestäni aika kiva, vaikka keksinkin vielä parannettavaa. Olen omasta mielestäni parempi tekemään miehiä kuin naisia.  Tytön profiili on mielestäni kuitenkin nätti. 
Minulla on ladattuna mod, joka poistaa EA:n ripset, mutta se ei jostain syystä toimi. EA:n ripset näkyvät siksi tuolta S-clubin ripsien alta.  >____<

Tukka ovat muistaakseni Storesta. Poikien hiukset taitavat olla kummatkin [täältä].
Jos siihen silmälasipäiseen herraan olin tyytyväinen, niin tästä vasta tykkäänkin. Voisin tuijottaa näitä silmiä tuntikausia. (Tifan piilarit, [täältä].)
Avopuoliso: "Onks se vetäny jotain aineita?"
Minä: -___-

4 kommenttia:

  1. Mahtavia simejä & kuvia! :o Ja omg, kuolen sun muokkaustaidoille ♥___♥ Ja munkin mielestä toi silmälasipäinen on parhaiten onnistunut :3 Ja vielä sun muokkaustaitojen hehkutusta - tykkään ihan suunnattomasti tuosta kolmanneksi viimeisestä kuvasta, ihan mahtava! Auringonvalo tulee sisään tuossa niiiiiiiiiiin kauniisti, ja saa ainakin mut muistamaan että ulkona on kevät c:

    Jaja... mullakin on muuten toi sama ongelma, ettei se EA:n ripsien poistomod toimi -.- ÄRSYTTÄVÄÄ :D Ja asiaa ei yhtään paranna se, kun joskus mulle tullaan sanomaan Tumblrissa että "ootko oikeesti niin laiska ettet jaksa ottaa noita rumia EA:n ripsiä pois...", ja se vasta ärsyttävää onkin, koska en voi ongelmalle mitään .____. Toivottavasti kukaan ei tuu sulle sanomaan samasta asiasta, koska nää simit on liian mahtavia, ja saa olla tosi pahantahtoinen trolli jos tulee siitä huomauttamaan :'D

    Aattelin muuten tässä aamusella tehtailla sellasta seuraamieni (aktiivisten) simsblogien esittelyä, tää sun blogi pääsee mukaan vaikka ihan uusi onkin :3

    VastaaPoista
  2. Apua, kiitos! ♥ Mä mietin, että oliko noi kuvat vähän ylimuokattuja, mutta kiva, että tykkäät :D

    Tein eilen myöhään illalla pienen googlauksen, ja sain selville, miksi silmäripsien poistomod ei toimi! Se johtui mun korvaavista silmistä! "some creators, like Tifa, include an overlay with their eye replacements. So it conflicts." http://retroxdance.tumblr.com/private/37119940147/tumblr_megubtHWV91qjc78t
    Mullahan on tietysti käytössä Tifan silmät. Kun poistin ne, sain ripsetkin vihdoin pois. (Tuolla simblrissä neuvottiin laittamaan mod Overrides-kansioon, mutta se sai mun simien pupillit muuttumaan valkoisiksi. :D) Nyt täytyy vissiin ruveta etsimään uusia korvaavia silmiä.

    VastaaPoista
  3. Henkilökohtainen lemppari on tuo silmälasipäinen. Ihan tosi hienosti tehty, kuten nuo muutkin! Ja kuvissa on hienot muokkaukset myös. (:

    VastaaPoista