sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Keltaista, turkoosia ja vaaleanpunaista

Minulla on tällä hetkellä iso elämänmuutos meneillään, enkä ole jaksanut pelailla. Julkaisen täällä sen vuoksi nyt joitain vanhoja kuvia eräästä olohuoneesta. Muun asunnon sisustaminen jäi kesken.
Varoitan etukäteen, että pari tulevaa postausta on luultavasti Sims 2 -pelikuvia. Tykkään tosi paljon pelata kakkosta vaikka pääasiassa olenkin Sims 3 -pelaaja. Kakkonen on edelleen mielestäni koko sarjan paras peli, mutta kyllä kolmosessakin on puolensa (oikeastaan tykkään tehdä kolmosessa kaikkea muuta paitsi pelata). Nyt minulla olisi yli 100 kuvaa kakkosesta, jotka voisin julkaista täällä. En kuitenkaan aio tehdä tästä Sims 2 -blogia vaan julkaisen edelleen pääasiassa kolmoseen liittyviä juttuja.

4 kommenttia:

 1. Oi, miten hieno olohuone! ♥ Alko taas itekkin tehä mieli sisustaa jotain (tosin mulla on tossa peli auki, joten miksei :D).

  Ja mua ei ainakaan haittaa jos julkaiset täällä Sims kakkosesta jotain kuvia :) Kakkonen on ihana ♥ Harmi vaan, etten voi itse pelata sitä enää, koska Origin ja sen rajoittuneet lataukset. D':

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^_^ Sisustaminen on kyllä tosi kivaa :)

   Kakkonen on munkin mielestä ihana! Tosi mälsää, ettei Origin anna sun enää ladata sitä. :( Ootko ottanu yhteyttä EA:n asiakaspalveluun tms.? Vai olisiko se ihan turhaa?

   Poista
  2. Ole hyvä! :3

   Ja jep, oon, otin sinne yhteyttä varmaan parisen kuukautta sitten, ja kuukausi myöhemmin toisen kerran. Ekalla kerralla ei tullut vastausta, toisella mulle vaan sanottiin "valitettavasti emme enää avusta The Sims 2-pelin kanssa". Siksihän ne antoi tuon Ultimate Collectionin kaikille ladattavaksi viime vuoden heinäkuun lopun ajaksi, kun EA lopetti kakkosen tukemisen... :/

   Poista
  3. Vaikka ne olisikin lopettaneet kakkosen tukemisen, on outoa, ettei ne voi tuollaisessakaan auttaa. Tosi kurjaa :(

   Poista