maanantai 4. toukokuuta 2015

Muodonmuutos

Anteeksi, että spämmään hallintapaneeleihinne, mutta tenttiin lukeminen ei huvita sitten yhtään. Avasin pelin ja jatkoin tämän tumman tytön muokkaamista. Vaihdoin kamalat EA-hiukset ladattuihin sekä silmät ja huulipunan parempiin. Nyt sim alkaa jo näyttää nätiltä:



4 kommenttia:

  1. Vau, täytyy kyllä sanoa, että sun tekemät simit on kyllä tosi hienoja! Tuo sim on myös oikein onnistunut näyttämään afrikkalaiselta, eikä vain ruskettuneelta valkoihoiselta. :) Tosin minusta sille sopisi paremmin lyhyet hiukset. (Ei tosin EA:n, hyhhyi. :D)

    Ja ai niin, mistä olit muuten ladannut ne edellisessä postauksessa mainitsemasi silmäpussit?

    -Black Cat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja kehuista ^_^
      Silmäpussit taitaa olla nämä: http://sk-sims.tumblr.com/post/98798564916/makeup-set-hey-guys-its-a-long-time

      Poista
  2. Onpa ihan mielettömän upeen näkönen sim :O Mikä toi iho oikein on? Oon kyllä ihan täysin fanittautunut sun simeihin. En ollu jostain syystä liittyny lukijaks mutta onneks huomasin. Ihmettelin kun selasin lukuluetteloo että mikäs siinä kun sulta ei tuu postauksia mut sit huomasin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos! ^_^
      Iho on Andromedasimsin PoreVision, täältä: http://andromedasims.tumblr.com/post/117315289968/hd-porevision-non-default-skin-ts3-a
      Tykkään kyseisestä ihosta tosi paljon. :)
      Tervetuloa lukijaksi, ja anteeksi myöhäisestä vastaamisesta. Mulla on ollut tässä viime viikkoina elämänkriisi, enkä ole sen takia huomioinut blogiani.

      Poista