maanantai 4. toukokuuta 2015

Kaksi simiä

Blogini on jäänyt opiskelukiireiden takia vähän heitteille, ja ajattelin korjata tilannetta postaamalla tänne muutaman kuvan.
Olen harjoitellut tummaihoisen simin tekemistä. Siis sellaista, joka näyttää afrikkalaistaustaiselta eikä ruskettuneelta vaaleaihoiselta.
Ei tästä simistä täysin huono tullut, mutta tarvitsen kyllä edelleen harjoitusta. Vaalea tyttö onnistui mielestäni paremmin. Kummankin iho on Andromedasimsin PoreVision, jota testailin ensimmäistä kertaa.
Simini alkavat muistuttaa turhan paljon toisiaan, koska niillä on aina samanlaiset huulipunat, silmäpussit, nenämaskit, varjostukset ja niin edelleen. Pitäisi varmaan latailla lisää meikkejä ja kokeilla jotain uutta.
Postaus jää nyt lyhyeksi, koska pitää palata tenttikirjan pariin. Huomenna on siis koe, johon pitäisi vielä lukea parisataa sivua kuivia tutkimusartikkeleita. Ei kiinnostaisi yhtään. >__<

4 kommenttia:

  1. Nyyh, mullakin sama pulma noiden tummaihoisten kanssa. Yleensä ne näyttää juurikin ruskettuneilta valkoihoisilta. :/

    Mutta on kyllä nätit simit, en voi kun kuolata aina kun nään sun tekemiä simejä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummien simien tekeminen on kyllä hankalaa. :/ Yritin tehdä korkeat, voimakkaat poskipäät tolle simille, mutta saanut niistä ihan sellaisia kuin halusin. (Yritin siis tehdä vähän samanlaisia poskia kuin Tyra Banksillä tai Naomi Cambellilla on.)

      Ja kiiiiiiiitos! ♥ ♥ ♥ ^_^

      Poista
  2. Sun uusi versio tuosta tummasta tytöstä on kyllä parempi, mutta tässä hän on semmoisella toisenlaisella tavalla ihanan söötti :3

    Vaalea tyttö on myös ihana, upeet silmät! ♥ Ja sanon samaa kuin Arya, ei voi kuin kuolata kun katsoo sun simejä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^
      Ja joo, ehkä tuo tumma tyttö näyttää tässä vähän nuoremmalta kuin muokkauksen jälkeen.

      Poista